Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/eatm.com/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

(Imatge de CON3CTED, projecte final de grau de Ane Castro i Núria Costa)

El dilluns 11 de juny de 17:30 a 20:30 ESDi i EATM realitzaran una masterclass en la Barcelona Design Week en la qual es presentaran propostes relacionades amb la sostenibilitat, el disseny responsable, reciclatge de residus relacionats amb el disseny i més. Com a part de la masterclass gratuïta,Nuria Acosta i Ane Castro, fundadores de la marca ZER i guanyadores del concurs Samsung EGO Innovation, realitzarà una demostració en viu d’impresió tèxtil en 3D.

També participarà la professora d’ESDi i CEO de CICLUS Tati Guimarãés, reconeguda internacionalment pels seus projectes de conceptes innovadors com la “sostenibilitat emocional” i “packaging with second life”. La professora i emprenedora ensenyarà com aplica l’eco-disseny, i els seus conceptes únics en els seus projectes.

A més es comptarà amb la presència de Gemma Armengol, propietària de White Line, un showroom de moda sostenible que treballa de forma responsable amb producció local i artesanal; Santi Mallorquí, d’Organic CottonColors, empresa proveïdora de teixits sostenibles; i Sylvia Calvo, de Sylvia Calvo BCN i de l’Associació Moda Sostenible de Barcelona.

 

Inscriu-te ja!


On: 
EATM, Passeig de Gràcia 114. Barcelona

Quan: 
11 de juny, de 17:30 a 20:30.

 

Barcelona Design Week - Masterclass ESDi y EATM-1