Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/eatm.com/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763
Màsters especialitzats en moda

MÀSTERS ESPECIALITZATS EN MODA (TÍTOLS PROPIS URL)

Fruit de la necessitat de formar personal professional qualificat en l’àmbit del disseny, l’Escola Superior de Disseny ESDi, centre adscrit a la Universitat Ramon Llull i referent en la formació universitària en disseny, aposta també per la formació contínua dels seus estudiants en el sector de la moda. Constantment revisa i amplia els seus estudis formatius, adaptant-se a les necessitats i demandes de la societat i el mercat. L’oferta de Màsters juntament amb EATM aporta els coneixements necessaris per a l’especialització en els diferents àmbits del sector de la moda.


Màster en Gestió de la Indústria de la Moda i el Disseny

El Màster en Gestió de la Indústria de la Moda y el Disseny està centrat en les característiques específiques del sector de la moda, que suposa un acostament multidisciplinari a la realitat de l’empresa moderna, en la qual s’uneixen la creació, el màrqueting i la comunicació, la tecnologia i la innovació i, especialment, la gestió.

Màster en Estilisme, Imatge i Comunicació de Moda

L’estilisme i la comunicació de moda són les eines artístiques a més demanda entre dissenyadors i grans marques. Avui dia, l’estilisme és fonamental per a crear imatges potents que promocionin de manera efectiva, moderna i cridanera els productes de moda. Totes les empreses compten amb estilistes generadors de propostes visuals, i també amb col·laboradors creatius especialitzats en comunicació de moda.

contacta amb nosaltres

Si estàs interessat en algun dels nostres cursos o tens alguna consulta no dubtis en escriure’ns.

icono mail

14 + 13 =