Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/eatm.com/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763
Màster en Assessoria d'Estilisme, Imatge i Comunicació

FITXA

Crèdits: El programa complet consta de 60 crèdits ECTS.

Direcció: Jaume Vidiella.

Duració: Un any acadèmic.

Lloc d’impartició: EATM, Escola d’Artes i Tècniques de la Moda / Passeig de Gràcia 114 pral.

Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 19 a 22 hores.

Modalitat: Presencial.

Idioma: Castellà.

Data d’inici: Abril 2021.

Accés: Accés mitjançant una titulació universitària, cicles formatius de grau superior o a través d’experiència laboral.

Imatges: Projecte A tight knot de Javier Ly.

MÀSTER EN ASSESSORIA D’ESTILISME, IMATGE I COMUNICACIÓ


PRESENTACIÓ

Darrere de cada portada de revista, programa de televisió, esdeveniment de gran envergadura o publicitat, hi ha estilismes que donen forma a la imatge que arriba al públic. Cuiden des del model fins a la relació amb l’entorn, per tal de donar lloc a una proposta estètica que representi els valors o les idees desitjades.

Més enllà del rol de dissenyador, el d’estilista o assessor d’imatge s’ha convertit en clau per a determinar l’èxit de una marca, ja que la possibilitat de conèixer les tendències y avançar-se a elles ens permet generar un producte o una imatge suficientment atractiva per a un consumidor canviant i exigent.

Per tant, sigui des de la comunicació comercial o institucional, l’assessoria d’estilisme i imatge es revela com una eina fonamental per a la innovació i el posicionament. A través d’un programa de sis àrees, el màster et brindarà un coneixement transversal que abarca des de nocions de coolhunting i sociologia de la moda, fins a conceptes de coaching, protocol i inclústria.


OBJECTIUS

La formació en estilisme, imatge i comunicació planteja una especialització en l’àmbit, contemplant els següents objectius bàsics:

 • L’estudi interdisciplinari d’assessoria d’imatge, la moda, l’estilisme, la comunicació, l’organització d’esdeveniments, l’anàlisi de tendències socials i la comprensió global de la moda en el context de la política econòmica mundia, així com de manifestacions culturals, per tal de proporcionar els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per a dominar les tècniques i els codis que potencien la imatge.
 • Formar professionals en el context internacional, específic i dinàmic de la moda, que aportin una visió contemporània de caràcter multidisciplinari a l’àmbit de l’estilisme, l’assessoria d’imatge personal i corporativa, la comunicació de moda, el protocol i l’organització i producció d’esdeveniments.
 • Potenciar en els alumnes les habilitats directives i analítiques necessàries per a dur a terme projectes multidisciplinaris en un entorn global, en el que l’ús de les noves tecnologies, la creativitat i la innovació, així com la responsabilitat social i ambiental, són fonamentals.
 • Proporcionar les eines que permetran a l’alumne identificar i anticipar els canvis en els estils de vida, les preferències dels consumidors, i les tendències actuals i emergents a través de l’experimentació creativa i la investigació.
 • Potenciar la comunicació 2.0 i / o les xarxes socials com a plataforma de la nova emprenedoria plantejant una nova visió de la gestió d’equips i del desenvolupament de les polítiques network col·laboratives.

DIRIGIT A

El Màster en Estilisme, Imatge i Comunicació de Moda està dirigit a graduats universitaris i professionals amb experiència en Comunicació, Disseny, Belles Arts, Protocol, Estilisme i disciplines afins. Resulta, a més, especialment idoni per als que formin part del món empresarial, la comunicació i la psicologia, i estiguin interessats en adquirir major projecció professional, o centrar la seva activitat en l’assessoria d’imatge i estilisme.


PROFESSORAT

 • Jaume Vidiella, estilista i editor de moda i bellesa. Coordinador del màster
 • Carlos Moreno, fotògraf de moda
 • Javier Ly, editor de moda i estilista especialista en moda alternativa
 • Mireia González, diseñadora tèxtil i analista de tendències i cultura urbana
 • Maria Vergés, periodista i editora de moda masculina
 • Mariona Mas, figurinista de cine i estilista de televisió
 • David Urbano, fotògraf de moda

Admissions:

EATM | ESDi Barcelona.
(+34) 93 416 00 00

Mail: moc.m1624070593tae@o1624070593fni1624070593

Passeig de Gràcia, 114 pral. Barcelona