Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/eatm.com/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Si la teva passió és la moda, segueixes les tendències i t’agrada el cinema, la música, els esdeveniments culturals, artístics y estàs interessat/da en poder desenvolupar-te professionalment en aquest sector.

T’oferim la possibilitat de formar-te en l’àmbit de l’Estilisme, l’Assessoria d’Imatge, tant Personal com Corporativa, la Comunicació, el Protocol i la Producció d’Esdeveniments, especialitzats en Moda com el nostre Cicle Formatiu de Grau Superior en Assessoria d’Imatge Personal i corporativa (Títol homologat per la Generalitat de Catalunya).

Amb una trajectòria de més de 15 anys impartint aquests estudis i amb un professorat de reconegut prestigi. Els nostres alumnes es formen de la mà de professionals que a més són docents, la qual cosa enriqueix substancialment la formació del futur professional.

El Cicle formatiu de Grau Superior en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa inclou un programa de pràctiques de 350 hores. Els alumnes han fet i fan aquestes pràctiques a Showrooms de Moda, Empreses de Moda, Televisió, o Agencies de Comunicació i Protocol.

Elena Hernández Comunicación , Vestir L’Època , a productores com són El Terrat i Minoria Absoluta (Crackòvia, Polònia) , 8TV, Symposia ( Wedding Planner), XXL Comunicació, Que me pongo, Silvia Foz, Acadèmia del Cinema Català (Premis Gaudí) són algunes de les empreses a les que els nostres alumnes realitzen les seves pràctiques.

¿Qui som?

Som l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, EATM, escola fundada l’any 1968 i fusionada des de l’any 2000 amb ESDi, Escola Superior de Disseny de Sabadell (adscrita a la Universitat Ramon Llull )

La fusió de les dues Institucions ha convertit l’eix Sabadell-Barcelona en un dels nuclis europeus més importants i avançats en l’ensenyament superior de moda i disseny.

Actualment, EATM és centra en la formació continua i avançada de perfils professionals específics de la Indústria de la Moda, la Comunicació i el Disseny, tenint en compte la demanda empresarial actual.

Ubicada al Passeig de Gràcia, centre neuràlgic de la Moda y de las tendències de Barcelona, ​​ofereix una formació professional de grau superior de qualitat, que s’adequa als nous escenaris de mercat globals, oberts i plurals.

¡Coneixeu-nos!

Si estàs interessat/da en conèixer el que et podem aportar, t’oferim la possibilitat de mantenir una reunió amb la directora del centre, la senyora Mercedes Salgado que et donarà tota la informació d’aquests estudis i et respondrà a tots els possibles dubtes que li plantegis.

Las cites són personalitzades, amb cita prèvia. (Visites concertades en horari de matí i de tarda).

El nostre horari d’atenció al públic és de 9:00 a 22:00 hores.