Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/eatm.com/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Avui en dia és impossible negar el rol dels blogs i les xarxes socials en el món de la moda: no només han estat fonamentals a l’hora de difondre creacions de marques o estilismes inspiradors, sinó que també han generat una nova generació de referents que han convertit al vestir una de les claus del seu estil de vida, i, en molts casos, s’han tornat els rostres de grans firmes.

 

Per això, des d’EATM presentem el taller “Fashion & Influencers”, a realitzar-se el 24 i 25 d’abril, en el que dissenyadors, influencers, empresaris i emprenedors vinculats a la moda local exposaran els seus aprenentatges i les seves estratègies de Social Media, així com noves tendències de l’entorn.

 

Workshop Fashion & Influencers

 

Inscriu-te

 

El workshop de dos dies comptarà amb presentacions de figures com el dissenyador Ze García, alumni EATM que va presentar la seva desfilada Ze Millennial Couture en la passada edició de la 080 Barcelona Fashion, amb influencers i instagramers espanyoles que van exhibir els seus vestits de núvia i festa. També realitzaren presentacions l’instagramer, bloguer i periodista de moda Carla Hinojosa, l’influencer, emprenedora i fundadora de la firma de moda Laagam Inés Arroyo i l’instagramer Ares Aixalà.

 

El workshop, coordinat per la directora de postgraus d’EATM, Núria Mora, també Directora Creativa de Continguts d’080 Barcelona Fashion, inclourà a més ponències de Carlos Vidal, responsable de comunicació de la empresa Equipo Singular, dedicada a la comunicació i el marketing especialitzat en lifestyle, l’experta en management de influencers María C. Travy, i Jesús Andrés, responsable de comunicació i RRPP de la firma Escorpión, marca de moda de nivell internacional que desenvolupa estratègies de marketing de la mà d’influencers.

 

Tant en presentadors com en temàtica, el nostre workshop s’alinea a altres cursos formatius oferts per EATM, com els nostres nous Postgraus en Disseny de Moda, Comunicació, Marketing i Distribució de Moda, i Tendències, Estilisme i Comunicació Audiovisual, amb fort èmfasis en ho comunicatiu.

 

Inscriu-te

 

Quan: 24 i 25 d’abril, de 17 a 21 hores

On: Campus EATM, Passeig de Gràcia 114 pral

Quant: 175 euros per a alumnes externes i 150 euros per a alumnes o alumni d’EATM o d’ESDi Escola Superior de Disseny

Dirigit a: interessats en xarxes socials, moda i disseny